BOLANDY

ENTERTAINMENT

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
‘t Binnenhues Binnenhues
29-12-20 14:59:14
Hallo

Wat hebben wij genoten jullie optreden , en alles ook nog snel geregeld , Top
Het was luidkeels meezingen en gezellig dansen .
Wie weet tot een volgende keer
Bewoners ‘t Binnenhues
Carolien Luttikholt‎
20-09-20 09:54:58
Bolandy, wat hebben jullie Laarpoort vanmiddag weer een top middag bezorgt. Wat een genieten doen deze mensen, van jullie meeslepende muziek. En niet te vergeten jullie interactie met de mensen, top!!!
Karin Timmer
20-09-20 09:51:41
Vanmiddag hebben jullie bij ons in het verzorgingshuis Binnenrijk te Giesbeek opgetreden. Wat een gezellig feestje voor ons en de bewoners. De muziek was herkenbaar er werd volop meegezongen. bedankt voor de gezelligheid.
Evita de Jong
12-09-20 16:45:14
Beste Bolandy,
Vandaag jullie mogen welkom heten op Randerode, Zorggroep Apeldoorn op afdeling Beemte, en wat waren wij blij en enthousiast om jullie te ontvangen, we hadden zin in weer eens wat gezelligs! en dat is het geworden zelfs meer dan dat.
Prachtig huiskameroptreden met muziek wat herkenbaar was, en goed mee te zingen voor onze bewoners ( ook personeel). We zien jullie graag nog een keer terug, om nog een keer gezellig met elkaar te genieten.
TOP!
Groet, Afdeling Beemte.
Celeste Boekhorst
09-09-20 06:54:00
Namens de bewoners en medewerkers van de Kastanjehof: complimenten voor jullie optreden van afgelopen zaterdag! De medewerkers en bewoners gaven aan dat jullie een super leuke interactie hadden me het publiek en jullie repertoire was zo herkenbaar en goed. Een en al lof! Een aantal bewoners zeiden: “het beste optreden ooit!” Dat wilde ik jullie toch graag nog even laten weten. En de volgende keer als jullie op de Kastanjehof zijn, zorg ik dat er erbij ben!
Tonen: 5  10   20